Besøk til Vidar Thons veteranbilsamling

 

Velkommen til et besøk hos Vidar Thons veteranbilsamling ved Sarpsborg på lørdag, den 5. oktober.
Samlingen består av ca. 30 biler, derav flere Chevroleter; alle i meget fin stand.
Stedet er den gamle KPS-fabrikken, som i dag eies av Husqvarna, ved Tunevannet (og Tune kirke). Vi møtes på den store parkeringsplassen til Choice Hotel, som ligger på høyre side et stykke etter E6-tunnelen.
Vi kjører derfra  ca. kl. 12 samlet til lokalet (noen få hundre meter).
Det vil bli servert kaffe under besøket.
Vennligst gi beskjed på forhånd, slik at vi vet hvem vi skal vente på (!) 

 

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer