Motorhistorisk dag, Sande, 25. mai

Lørdag, 25. Mai 2019, 09:00 - 14:00

Lions Club Sande og Sande Historielag har igjen gleden av å invitere til Motorhistorisk Dag den 25 mai 2019 på Sande prestegård.

Vi åpner kl. 09:00, offisiell åpning kl. 11:00 og avslutning av offisielt program kl. 13:00.

Du finner flere detaljer på vår Facebookside: Motorhistorisk dag, Sande historielag

Vi håper du finner veien til oss i år også.

Med hilsen
for Lions Club Sande og Sande Historielag

Kåre Filseth, 909 63 221

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer